Hvilke produkter finnes i velferdsteknologi-kategorien?

Velferdsteknologi har åpnet nye veier for forbedring av livskvaliteten for mange, spesielt innen helse- og omsorgssektoren. I denne artikkelen lister vi opp produsenter av produkter og tjenester. Du finner også en oversikt over produkter her.

RoomMate

RoomMate er en løsning for å kunne tilby anonymisert, digitalt tilsyn kombinert med pasientvarsling og aktivitetskartlegging. RoomMate er utviklet av Sensio.

Nattugla

Nattugla er et digitalt tilsynskamera som gir trygghet og oppfølging til hjemmeboende eldre. Nattugla er utviklet av Easymeeting AS.

Evondos: Elektronisk medisindispenser

Evondos® er en elektronisk medisindispenser (medisineringsrobod) utviklet av Evondos Gruppen, som også har utviklet Medido.

Varda Care: Sensor som måler helsedata

Varda Care er en proaktiv helseteknologi som måler helsedata ved hjelp av sensorer. Varda Care er utviklet av Varda Care.

IKOS: Digital samhandlingstavle

IKOS er en digital samhandlingstavle utviklet av Sensio for helse- og omsorgstjenestene, som gir de ansatte en helhetlig oversikt over status og oppfølging for alle brukere i sanntid.

Abonner på bloggen

Ved å fylle ut skjemaet bekrefter jeg at jeg vil motta epost fra velferdsteknologibloggen.no. Vi sender kun epost når vi har publisert nye art


Posted

in

,

by

Tags:

Website Built with WordPress.com.